Papirko: Poziv školama

POZIV ŠKOLAMA NA UKLJUČENJE U AKCIJU PAPIRKO

Ovim putem pozivamo Vas na uključenje u akciju Papirko, akciju prikupljanja starog papira u hrvatskim osnovnim školama te Vam dostavljamo sve detalje vezane uz uključenje u Akciju, njezino provođenje te sustav bodovanja i nagrađivanja najuspješnijih škola u Akciji.

 

PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE U AKCIJU PAPIRKO

 • Od primitka obavijesti o Akciji prikupljanja staroga papira Papirko koja se šalje 30.03.2021. svim osnovnim školama u Hrvatskoj, zainteresirane škole mogu se samoinicijativno prijaviti za aktivno sudjelovanje svojih učenika u Akciji.
 • Krajnji rok za slanje prijava iz svih škola i njihovo prikupljanje jest 19.04.2021. do 23:59 sati, a sve se prijave šalju isključivo na e-mail adresu: info@papirko.com.hr
 • Svaka škola u prijavi za sudjelovanje u Akciji obvezna je dostaviti sljedeće podatke:
  puni naziv škole, poštanski broj, adresu, OIB, broj učenika škole  i kontakt osobe zaduženu za provođenje Akcije.

 

PRAVILA SUDJELOVANJA

 • Učenici svih škola koje se u roku prijave u Akciju prikupljaju stari papir
  od 19. 04. 2021. do 10. 05. 2021. godine.
 • Svaka je škola dužna samostalno se pobrinuti za kontejner ili koje drugo adekvatno mjesto odlaganja i čuvanja staroga papira te pritom osigurati uvjete potpune sigurnosti za učenike i školu te se pobrinuti za odvoz i vaganje papira.
 • Vaganje, otkup i preuzimanje staroga papira te dostava ovjerene preuzete kilaže papira odvijat će se u razdoblju od 11. 05. 2021. do 31. 05. 2021.
 • Ovjerenu potvrdu preuzete kilaže potrebno je dostaviti putem maila na info@papirko.com.hr u razdoblju od 11. 05. 2021. do 31. 05. 2021.
 • Službeni rezultati akcije Papirko bit će objavljeni na službenoj web stranici akcije www.papirko.com.hr najkasnije 07.06.2021. godine.
 • Nakon objave rezultata partner Akcije nagradit će jednu školu izletom jedan razred učenika osnovne škole koja postigne najbolje rezultate u Akciji  nagradit će se izletom u Hrvatski Nacionalni park i/ili Park prirode. Nagradu osigurava HEP. Organizatori Akcije izbor  učenika/razreda koji će sudjelovati u izletu prepuštaju školama.

 

SUSTAV BODOVANJA I NAGRAĐIVANJA

Kako bi sustav bodovanja i nagrađivanja bio pravedan te kako uspjeh pojedine škole ne bi ovisio o broju učenika već isključivo o njihovom angažmanu, jedinica količine sakupljenog materijala izračunat će se tako da će se ukupna količina sakupljenog materijala po školi podijeliti s ukupnim brojem učenika iste škole.

30. ožujka 2021., Zagreb

Oznake:

Podijeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Papirko

Vezane objave

Novosti

Papirko: Poziv školama

POZIV ŠKOLAMA NA UKLJUČENJE U AKCIJU PAPIRKO Ovim putem pozivamo Vas na uključenje u akciju Papirko, akciju prikupljanja starog papira u hrvatskim osnovnim školama te

Pročitaj više »
Novosti

Jeste li znali?

Četvrtinu kućnog otpada čini stari papir: novine, časopisi, prospekti, katalozi, pisma, bilježnice, knjige, kutije, vrećice od papira (škarnicli) i sl. Za proizvodnju papira osnovni sastojak

Pročitaj više »