Muški Masturbator pas usta Masturb Šalica Za Odrasle Sex Roba Realno Vagina Seksualne Igračke Za Muškarce Džep Pusssy Pušenje Masturbacija

(5)
350.92 kn 638.07 kn
Boja:

Opis proizvoda:

1. Tajna kanali čekaju na vas da istražite - realan animal usta, anus, dizajn vagine, jedinstvena i realistična tekstura će vam pružiti impresivan i originalan iskustva, koji, svakako će vas natjerati da se osjećate ugodno i zadovoljno.Tekstura svake rupe drugačiji, izlučujući razne zabave.Ova muška seks-igračka će vas podsjetiti o strastvene ночах!

2. Odličan dojam - imitacija džep vagine izuzetne teksture, oštrim vrhovima i ispupčenja, koje rade zajedno, poticanje cijeli penis, dajući vam nevjerojatno osjetilne senzacije.Možete lako držati u ruci i kontrolu nepropusnosti u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu!

3. Metoda održavanje: Pri pranju vodom, molimo vas, nanesite malo sigurnosnog u prahu, kao što su talk, na vlažnu dio seks-lutke, u suprotnom, koža će izgledati ljepljiv i lako upali.

vaginu i anus

Zbog rasvjete snimanja i postavki monitora mogu biti male razlike u boji između slike i stvarnog objekta.Konačna boja, molimo vas, pogledajte stvarni proizvod

Molimo, imajte na umu: U ovoj seriji proporcije i izgled dvije boje su različite za svaki proizvod.Vanjska boja za svaki proizvod je jedinstven.

Priručnik za mjerenja, pogreške u iznosu od 0-3 cm, težina 5%

O privatnosti

Da bismo zaštitili vašu privatnost, na pakiranju nema takve povjerljive riječi kao što su pornografski tekst i slike.Ako vam je potrebna drugog, molimo, obratite se službi za podršku korisnicima

Poštovani kupci, molimo vas, imajte na umu:

Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz, te naknade nisu uključene u cijenu proizvoda i troškove dostave.

Molimo vas provjerite za carinsku vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja /kupnje.

Mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve nezgode, kašnjenja ili drugih problema u vrijeme isporuke.

Obično smo помечаем vaš proizvod kao "Plastični pribor", "igračke" ili "oprema za fitness".

Politika garancije i povrata:

Obično proizvodi nemaju grešaka, oni su 100% potpuno novi, a mi smo pažljivo provjerite prije slanja.

Molimo, pošaljite natrag neispravne robe u roku od 3 dana nakon primitka, mi ćemo vam poslati novi, ali morate platiti troškove dostave, ili povrat će biti vraćen kao povrat novca.

-Jamstvo ne uključuje: nesreća, ljudske pogreške ili zlouporabe.

Mi ćemo poslati narudžbu u roku od 5 radnih dana.Vrijeme dostave će se razlikovati u zavisnosti od različitih zemalja, a ovisit će o vremenskim prilikama, državnim praznicima i tako dalje.Ako je narudžba neće biti primljena u izraženu vrijeme, molimo kontaktirajte nas.

Što učiniti ako naiđete na problem s proizvodom

Molimo vas prvo koristite proizvod u skladu s uputama, ako ste još uvijek ne možete ga koristiti, molimo vas, pravodobno, kontaktirajte podršku za kupce, molimo vas, ne otvarajte spor po volji, mi smatramo da je komunikacija mnogo bolje nego što je spor.

O radnom vremenu

Zbog razlike u vremenu, odnos će ostati, ali na poruke će biti odgovoreno u roku od jednog radnog dana, stoga budite strpljivi.

Recenzije:

Svi proizvodi su 100% originalni i протестированными prije slanja

1. Vaše zadovoljstvo naša je želja.Tako da, ako postoji nešto što vas može da se ne zadovolji (uključujući i naš proizvod i uslugu ili nešto drugo).Molimo, kontaktirajte nas, kako bi poslužiti vas još jednom, prije nego što оспорите rezervaciju, mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio problem zbog vas.

2. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i našom uslugom, molimo vas da ostavite pozitivan pregled (5 zvjezdica) za nas, to je vrlo važno za nas.

Sku: p178887

Tehničke karakteristike
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Silikon
  • Непристойная slika - No
  • Veličina - sex toys for men
  • Broj modela - Masturbiraju za Muškarce
  • Seksualno potiču na razmišljanje - No
  • Naziv - FAAK
  • Tip elementa - Masturbacija Mekom Štapićem

Oznake: master class za muškarce, nevidljivo masturbator za muškarce, gostiona staklena čaša sa poklopcem, seks igračaka za muškarce, odrasli toys lutka za muškarce.

Naši kupci

  • ...
    Kenneth Miller 2022-10-16

    Dobra igračka, daje ugodan osjećaj od mašte i rada.

Vi svibanj također željeli

250.60 kn 137.80 kn
(0)

Opis - High-end kućište sa mehaničkim mehanizmom. -Klasične tipke sa strelicama-kosture -Odvojiva lanac s kukom Specifikacija (približno): -Promjer kućišta: 4,8 cm, cca. -Debljina kućišta: približno 1,5 cm (poklopac je uključen u komplet). -Dužina

299.41 kn 209.56 kn
(0)

Broj artikla: elektronski zvučni signal, model: FEDOG F-118; Funkcija: poziv, daljinski poziv (opcija ponovnog naručivanja), alarm (opcija narudžbe) Buka: do 125 db; Režim zvuka: 1 način rada; Upravljanje: žičani prekidač ili daljinski upravljač (opcija

105.95 kn 70.97 kn
(5)

Opis: Materijal: Anti-kinetička EPDM Površina: Противоскользящая i глазурная Lik: Антивибрационный Udobnost Smještaj u vozilu: na lijevoj i desnoj strani Boja: Crna Unutarnji

28.22 kn 19.45 kn
(5)

12 x 12 10 Boja Sjajna Ljepljiv Vinil List, Šarene Ljepilo i Vinil za izradu poklona Uradi sam , Ambalaža, Uljepšavanje za Party u povodu Dana rođenja, Scrapbooking, Kućnog tekstila, Naljepnice za Zid, Prozor Raspored Napomena: ako vam je potrebna